Het spel

Vanaf 1996 vloog ik alleen weduwschap met doffers en vanaf 1999 totaal weduwschap met doffers en duivinnen. Toen in december 2001 mijn vrouw getroffen werd door een ernstig herseninfarct stond voor mij de duivensport een tijdje op een laag pitje.

Vanaf 2002 ben ik op het nest gaan vliegen, dat voor mij veel makkelijker was en minder arbeidsintensief. In 2005 gestart met totaal weduwschap en nestspel, maar het totaal weduwschap is niet bevallen, mede doordat de weduwduivinnen met elkaar aanpapten en de vroege prijzen werden behaald met nestduiven.

Wij zijn in februari 2007 verhuisd naar Veenendaal. Daarom zijn wij vanaf 2006 weer lid geworden van P.V.Elst & Omstreken in Elst (Utr). We vliegen alleen het nestspel, daar hebben we tot nu toe de meeste succesen meebehaald.

Mees samen met de "Lady Montauban" die in 2009 oa de 2e Nationaal Montauban Sector 3 won, zie ook reportage in de uitslag van de Noordelijke Unie.

De jonge duiven worden alleen maar afgericht op de Natoer, omdat ik ook nog op vakantie wil. I.v.m. mijn functie van Quality Inspector in een 2 ploegendienst, verrichten mijn vrouw, en onze dochter ook nog werkzaamheden wat betreft loslaten en voeren als ik zelf niet aanwezig ben.